Tervetuloa Kurkikorpeen!

Kurkikorpipalvelut

Pohjois-satakuntalaisessa maatila-, metsä-, järvenrantaympäristössä tarjoamme teemaretkiä, -vaelluksia ja -kursseja vuodenkierron mukaisesti. Palvelu soveltuu parhaiten 10-20 hengen ryhmille tai lisäpalveluiksi mummola-, maatila- ja kokouspalveluihin. Huomioi sään ja vuodenajan mukainen varustus.

Siirry palvelusta toiseen kuvassa olevien nappuloiden avulla.

Kommentointi on suljettu.

Edellinen

Villiyrttikurssit

Tarjoamme alkukesästä 1-2- vrk villiyrttikursseja vähintään 5 hengen ryhmille. Tunnistetaan, kerätään ja käsitellään luonnon yrttikasveja. Valmistetaan niistä ateria, joka nautitaan yhdessä.

Kurssihinta 25 €/ vrk.

Lisäpalvelut

Aamiaismajoitus

Sieniretket

Syyskesällä tarjoamme ryhmille opastettuja sieniretkiä mummolan metsässä ja kursseja Sirkka-Maammon, Marttojen tai Maatalousnaisten opastuksella.

Yhteiskokkaukset

Lapsiryhmille Pikkukokkikursseja ja perheille Kokataan yhdessä -kursseja yhteistyössä Marttojen kanssa. Yhteiskokkauksia liittyen muihin mummolan palveluihin.

Jouluvaellukset

Jouluvaellus adventin aikaan Haaviston pihapiiristä kynttiläkulkueena metsäpolkua pitkin paimenten kedolle ja seimelle. Järjestämme kokemuksellisen jouluvaelluksen maastossa Vapahtajamme Jeesuksen syntymästä perheille, lapsi- ja aikuisryhmille. Vaelluksen jälkeen tarjotaan ohrankryynipuuroa ja soppaa, päälle torttukahvit ja glögit tuvassa. Lauletaan joululauluja sinisessä salissa.

Vaellus toteutetaan vapaaehtoisten avustuksella tai ryhmä voi osallistua tapahtumaan käsikirjoituksen mukaan.

Pääsiäisvaellukset

Pääsiäisvaellus alkaa päärakennuksen puutarhasta ja etenee Hapuanjärven rantapolkua pitkin Golgatalle ja sieltä tyhjälle haudalle. Pääsiäisen tapahtumat ja merkitys syvenevät vaelluskokemuksen kautta. Vaellus toteutetaan vapaaehtoisin voimin tai yhdessä osallistuvan ryhmän kanssa käsikirjoituksen mukaisesti. Vuoden 2010 Pääsiäisvaelluksen ohjasi teatterinohjaajja Arto Myllärinen.

Seuraava