Tervetuloa Kurkikorpeen!

Toimintaympäristö

Kurkikorven Varamummola toimii Riitahuhdan maatilalla, Hapuanjärven rannalla, kangas- ja kaskimailla. Tilan historia näkyy nimistössä ja maisemassa kiviaitoina, tervahautoina, laidunten hakamaina ja mäkituvan raunioina. Mummolassa on eri-ikäistä rakennuskantaa Suomen Sodan aikaisesta hirsisestä piilopirtistä nykypäivän Maammon Majaan, josta on yhteydet kaikkialle maailmaan.

Kommentointi on suljettu.

Edellinen

Päärakennus - Taaton talo

Asko ja Sirkka Riitahuhdan maatila sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, Kankaanpään Karhoismajan kylässä, Iso-Hapuan järven rannalla. Päärakennus on isännän syntymäkoti. Päärakennus on 1700-luvun hirsirakennus, jota jokainen sukupolvi on muuttanut ajan hengen mukaiseksi. Päärakennuksessa valmistetaan ja tarjoillaan ateriat. Esteetön.

Majoitusrakennus Maammon Maja

Kesällä 2006 valmistunut korkeatasoinen majoitus -, kokous -, koulutus-, leikki -, sauna - ja verstasrakennus. Rakennuksen on suunnitellut arkk. yo. Heikki Riitahuhta. Sijaitsee Päärakennusta vastapäätä samassa pihapiirissä. Hapuanjärvi on 50 metrin etäisyydellä pihasta. Esteetön.

Rajamäki - Asellin-torppa

Torppa, 1800-luvulta, toimii elämyspaikkana, retkikohteena ja majoituspaikkana. Torppa sijaitsee 600 metrin päässä päätilasta.

Haaviston Syytinkirivi

Parituparakennus 1800- luvulta, rauhoittumisen ja perinnetekemisen paikka metsän hiljaisuudessa. Sijaitsee 4km päässä päätilalta. Talonpoikaisromanttinen yöpymispaikka. Toimii myös jouluvaellusympäristönä.

Seuraava